Bouw & Industrie

Werkkleding wordt intensief gebruikt en moet daarom van hoogwaardige kwaliteit zijn. Wij hebben door de jaren heen veel merken werkkleding uitgeprobeerd en zijn zo op twee merken gekomen waar wij volledig achterstaan en graag aan onze klanten adviseren.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag vrijblijvend om tot de beste keuze te komen.

 

Horeca

Kleding voor horeca toepassingen kent specifieke eigenschappen en toepassingen. Printwarehouse heeft naast de specifieke horeca kledingmerken ook een selectie van andere merken gemaakt met kledingstukken die voldoen aan horeca eisen. Hierbij valt te denken aan een langer overhemd, een overhemd met een borstzak of mouwophouders. Daarbij is het industrieel reinigen of de mogelijkheid om de kleding op 60 of zelfs 90 graden te wassen essentieel voor horeca kleding.

Heb je voor een feestje een t-shirt nodig of een polo voor een beurs?

Met de selectie Promotionele kleding die Printwarehouse heeft samengesteld is er voor elke gelegenheid en voor elke opdruk een gewenste outfit samen te stellen.Vanaf slechts een enkele euro of een enkel stuk heeft u al een gepersonaliseerd kledingstuk bij Printwarehouse.

Zorg

Wij helpen je graag met een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod. Om patiënten een aangenamer gevoel te geven kiest u voor een meer trendy collectie die in diverse vrolijk kleuren verkrijgbaar is en hierdoor niet de vervelende associatie met een ziekenhuis opwekt.

De beroepskleding voor de zorg voldoet aan de WIP-richtlijnen. De kleding is standaard tot 60 graden wasbaar, sommige collecties zijn zelfs tot 90 graden wasbaar. Vrijwel alle kleding is geschikt om industrieel te wassen.

Natuurlijk moet de beroepskleding functioneel zijn en en goede pasvorm hebben voor de gebruikers. Samen met onze klant brengen we alle wensen in kaart en bieden we de meest geschikte collectie aan. De kleding sluit door de kleurstelling en/of bedrukking/borduring nauw aan bij uw huisstijl.

Bedrukken & Borduren

Afhankelijk van het aantal stuks en de gebruikseisen van het kledingstuk adviseren wij u welke manier van personaliseren voor u het meest geschikte is.

Borduren

Printwarehouse verzorgt voor uw bedrijfskleding de borduring. Als eerste wordt de opdruk vakkundig aangemaakt in de software waarbij de opdruk wordt aangepast aan de precisiesteek van de borduurmachine. De kledingstukken worden op een ring gespannen met een vlies eronder. De ring met het kledingstuk gaan onder de borduurmachine met tot wel 16 kleuren! Vrijwel elk kledingstuk is te voorzien van een borduursel. Door de aanmaakkosten van het logo is borduren qua prijs interessant vanaf ongeveer 20 stuks. Twijfelt u of borduren interessant is? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling.

Bedrukken (Flexdruk)

Bij Flexdruk wordt uit een door-en-door gekleurde folie door de plotter de opdruk uitgesneden. Handmatig wordt vervolgens de overtollige folie verwijderd. De gepelde opdruk wordt d.m.v. warmte en druk overgebracht op het kledingstuk. Met Flexdruk is het mogelijk om een zeer kleine oplage te bedrukken. Dit kan al vanaf 1 stuk! Voor grotere aantallen is Flexdruk niet interessant. Hiervoor is transferdruk de betere manier van bedrukken. Kleine details kunnen niet in Flexdruk worden uitgevoerd. Met Printflex kan dmv solvent inkt op de Flexdruk full-colour worden geprint en contour worden uitgesneden om deze vervolgens ook met warmte en druk aan te brengen op het kledingstuk.

Bedrukken (Transferdruk)

Bij Transfer druk wordt uitsluitend de inkt door middel van warmte en druk op het kledingstuk over gebracht. Hierdoor is de opdruk een stuk dunner dan een Flexdruk en hierdoor ook minder voelbaar tijdens het dragen. Met Transferdruk kunnen zelf zeer kleine details worden uitgevoerd. Transferdruk is vanwege de opstartkosten interessant vanaf 25 stuks. Indien u dit wenst houden wij enkele transfers op voorraad om in het geval van een nabestelling snel te kunnen leveren. De Transfers kunnen in meerdere kleuren worden uitgevoerd.