Who we are

 

Printwarehouse is specialist in meerdere divisies. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u in de aanschaf van werkkleding en andere bedrukte kleding. In onze uitgebreide showroom stelt u eenvoudig het kledingpakket voor uw medewerkers samen. Naast het leveren van de kleding ontzorgen wij u de administratie en inventarisatie uit handen te nemen. Printwarehouse is een digitaal printbedrijf actief in het drukken/printen van diverse media. Heeft u, als full service bureau of als eind gebruiker spandoeken, posters, vinyl, textiel of andere media nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres. PrintWarehouse is gespecialiseerd is het realiseren van groot formaat interieur decoraties die optioneel zijn uit te rusten met geluidsabsorberend materiaal om galm in de ruimte aan te pakken.

Bekijk hier onze promofilm

Onze Filosofie

PrintWarehouse heeft een no-nonsense werkwijze waar U als klant centraal staat! Door nauwe samenwerking met strategische partners werken wij aan nieuwe innovatieve producten. Zo blijven wij voor U als klant altijd een meerwaarde!

Aanleverspecificaties beeldbestanden

Voor een snelle doorstroom van de orders is het belangrijk dat de bestanden printklaar worden aangeleverd. De onderstaande richtlijnen zijn daarbij leidend. Voldoen de aangeleverde bestanden niet aan deze criteria dan kan dit vertraging in de productie betekenen en extra kosten met zich meebrengen om de visuals printklaar te krijgen.

Zorg er voor dat de gebruikte lettertypes worden omgezet naar lettercontouren (outlines). Bestanden bewaard als Photoshop opgeslagen als 1 laag, bij voorkeur 100 dpi op ware print grootte van het beeld voor een optimale beeldkwaliteit. Bestanden kunnen ook aangeleverd worden als PDF (voorkeur), EPS, Tiff of JPG

Voeg, wanneer u een bestand heeft, een proefprint mee ter referentie, bij verzending per e-mail een jpg bestand meezenden. Inclusief informatie over pms kleuren.